Selecteer jouw merk
en krijg toegang tot de kaartupdate-store!

Toegang tot updates voor navigatiesystemen van 28 grote merken, zoals:


Optimale routes

De kaartupdates omvatten altijd nieuwe en gewijzigde wegen en dus extra nauwkeurige routes.

Kersverse POI-vermeldingen (nuttige plaatsen)

Profiteer van de nieuwste vermeldingen van benzinestations, geldautomaten, restaurants, en andere relevante nuttige plaatsen.

Verbeterde efficiëntie

Update je kaart en profiteer van efficiënte routeopties — goed voor je portemonnee en voor het milieu.

Innovatieve functies

Kaartupdates bieden vaak ook nieuwe functies, zoals gedetailleerde knooppuntweergave, weergave van oriëntatiepunten in 3D, enz.

Bijgewerkte gegevenspunten

Behalve wegen en nuttige plaatsen (POI's) bieden de updates ook altijd de recentste adressen, snelheidsbeperkingen en straatnamen.

Bespaar tijd, verminder stress

Nauwkeurige routes helpen om je bestemming op tijd en zonder stress te bereiken.

Ontdek
hoe we onze kaarten maken

HERE Maps: ongeëvenaarde nauwkeurigheid en innovatie

Je navigatiesysteem werkt met een digitale kaart van HERE, een wereldwijde leider in navigatie, kartering en locatie-ervaringen.

HERE zet een wagenpark in van voertuigen met uiterst precieze gps, LiDAR (lichtdetectie en afstandsbepaling voor 3D-weergave), een 24-megapixelcamera plus een traagheidsmeeteenheid (IMU). Deze technologie stelt HERE in staat om 's werelds meest nauwkeurige, gedetailleerde en actuele kaarten te maken.

HERE True Cars
HERE Maps Update

Wat zit er in de doos

Kaartupdates voor navigatiesystemen worden gedistribueerd via dvd, usb-stick en sd-kaart. Het type media varieert per navigatiesysteem. De kaartupdates worden geleverd met duidelijke instructies zodat de autobezitter de updates eenvoudig zelf kan installeren.

Elke kaart van HERE is een product met een officiële garantie, getest om volledig in overeensteming te zijn met de eisen en normen van de autofabrikant.

Update de kaart van je navigatiesysteem en bespaar tijd en brandstof

Is de kaart van het navigatiesysteem van je auto actueel of verouderd?
Bekijk onze video voor meer info over de voordelen die het updaten van je kaart biedt.

Als je de navigatiekaarten van je auto en het navigatiesysteem geregeld bijwerkt, heb je altijd toegang tot de nieuwste wegen, de beste routebeschrijvingen en nuttige plaatsen.


Waarom dien ik de kaart van mijn navigatiesysteem te updaten?

Zowel kinderen als volwassenen houden tegenwoordig een drukke agenda bij.

Als je op tijd op school, je werk en familiebijeenkomsten wilt zijn, dien je verkeersvertragingen zo veel mogelijk te voorkomen. Update je kaart om in de file de beste opties voor omleidingen en andere ongewenste vertragingen te ontvangen.

  • Kaartupdates bieden de nieuwste routes om verkeersvertragingen te voorkomen
  • Kaartupdates vernieuwen milieuvriendelijke routeopties en verminderen het brandstofverbruik
  • Update je kaart en kom op tijd aan met een lager benzineverbruik

Als je druk verkeer vermijdt, heb je ook meer benzine in je tank over. Een andere manier om brandstof te besparen, is de milieuvriendelijke routeoptie. Kaartupdates bieden altijd de recentste opties voor efficiënte en milieuvriendelijke routes.

Elk wegsegment kan 260 unieke gegevenselementen hebben, zoals snelheidsbeperkingen, verkeersborden, afslagbeperkingen en nuttige plaatsen in de buurt.

Per dag implementeert HERE Maps 2,7 miljoen veranderingen (toevoegingen/aanpassingen/verwijderingen) in wegennetwerken over de hele wereld. Onze technologie en ons streven naar nauwkeurigheid worden in elke kaartupdate weerspiegeld.

  • HERE Maps streeft naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid van de geleverde gegevens
  • HERE Maps registreert per dag gemiddeld 2,7 miljoen gegevenswijzigingen
  • Of het nu gaat om de korte ritten van alledag of om lange reizen, HERE Maps brengt je altijd naar je bestemming

Een kaartupdate verbetert de prestaties van je navigatiesysteem en helpt om te vinden wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Dat kan het dichtstbijzijnde tankstation zijn, een belangrijk oriëntatiepunt of de eindbestemming van je volgende vakantie.

Hoewel recente gegevens natuurlijk essentieel zijn voor het optimaliseren van routes en aankomsttijden, bieden veel kaartupdates ook nieuwe functies die je navigatie-ervaring verder verbeteren.

HERE Maps levert doorlopend nieuwe en innovatieve functionaliteit, zoals verbeterde tekst-naar-spraak en spraakherkenning (voor een meer natuurlijke omgang met je navigatiesysteem), geavanceerde rijstrookaanwijzingen die de bestuurder naar de juiste rijbaan leiden bij het naderen van knooppunten), weergave van oriëntatiepunten in 3D, en nog veel meer.

  • HERE Maps biedt verbeterde functies voor veel kaartupdates
  • Voorbeelden van nieuwe functies zijn de weergave van oriëntatiepunten in 3D en geavanceerde rijstrookaanwijzingen
  • HERE Maps is innovatief en biedt nauwkeurigheid en hoogwaardige prestaties

je navigatiesysteem vandaag!Ontdek hoeveel er

de afgelopen 12 maanden veranderd is in Europa* Veranderingsstatistieken omvatten updates van HERE-kaartinformatie die mogelijk niet voor alle navigatiesystemen beschikbaar zijn.Consumentbeoordelingen
Lees wat anderen zeggen:

Bel ons vandaag
Sociale Netwerken